≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljenik Grobara napušta klub: Neočekivan rasplet situacije uzdrmao evroligaša!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Peri Li ostaje

  • 1
Žofri Lovernj i Tristan Vukčević Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Nakon produžetaka saradnji sa Nandom De Kolom i Edvinom Džeksonom, ali i dolazaka Tarika Bleka, Šekila Herisona, Admirala Šofilda i Nila Sakoa, red je došao na bitnije odlaske iz redove ASVEL-a.

Španski "Encestando" javlja da će u ekipi ostati i Peris Li, što je jako bitan dodatak na roster, ali ne i Žofri Lovernj. Francuz će biti slobodan da potraži novu sredinu.

Miljenik navijača Partizana je od dolaska u Lion pre dve godine imao ogromnih problema sa povredama i samo na momente je mogao da pruži najbolje partije. Kada je bio spreman to je uglavnom izgledalo dobro, ali je to bio jako kratak period.

Zato su u kkubu odlučili da mu se zahvale i on će u predstojećoj kampanji pronaći novi klub.

Logično, navijači Partizana bi ga verovatno želeli, makar zbog starih zasluga i tetovaže koju poseduje, međutim cela priča nije toliko realna jer u redove crno-belih dolaze Tajrik Džons, Brendon Dejvis i Ajzea Majk. Ali da sačekamo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    12. jul 2024 | 12:44

    Bilo bi super bilo bi super bilo bi sjajni beskrajno. Fmp se sprema da pokrade jos 1 titulu a veliki Žo po navici u punom pioniru pantera zakucava za pobedu i pokazuje na tetovazu svetinje na njegovom bicepsu, fmpovi navijaci ubacuju stolice na teren FIBA ih izbacuje dozivotno iz svih takmičenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA