Vreme čitanja: oko 1 min.

Batum se ne plaši Jokića: "Nećemo se fokusirati na Nikolu, nije nam bitan..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuzi će imati druge planove za pripremnu utakmicu...

  • 0
Nikolas Batum, Isak Bonga Foto: Valentina Claret / imago sportfotodienst / Profimedia

Legendarni aktivni francuski košarkaš Nikolas Batum će ovog leta predstavljati boje nacionalnog tima na Olimpijskim igrama.

Pred meč sa Srbijom, koji se igra u petak od 21 časa po našem vremenu, govorio je da Orlovi imaju izvanredne igrače, ali da je fokus na drugim stvarima.

- Povećavamo intenzitet na treninzima i utakmicama. Prvi mečevi su bili osmišljeni da nas dovedu u formu, ali ulazimo u drugu fazu. Protiv Srbije biće to prava pripremna utakmica da saznamo gde smo, po intenzitetu, po postavci, i kako još možemo da napredujemo. Reč je o reprezentaciji vicešampiona sveta, kojoj dodaju Nikolu Jokića, izuzetnog igrača, i Vasilija Micića. Nećemo se fokusirati na Jokića, jer to nije cilj ovakvog meča. U defanzivi, i dalje ćemo pokušati da ograničimo njegov uticaj, na bilo koji način - rekao je Batum.

Pred meč muškaraca i devojke će odigrati svoj duel, pa će tako ženska reprezentacija Srbije protiv Francuske igrati od 18:15 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić o konačnom spisku za OI, stanju povrede Jovića ali i moćna poruka za Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA