Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan i Zvezda mogu da biraju i u NBA ligi: Bobi, Bertans i Pokuševski predvode listu slobodnih igrača!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li bi neko značio ovim klubovima?

  • 1
Aleksej Pokuševski, Davis Bertans, Zvezda, Partizan, Boban Marjanović Foto: MN Press / Ivica Veselinov, FIBA, Marko Jovanović

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde još nisu završili svoj prelazni rok, fali poneko ime kako bi se finiširao roster, dok su neki od igrača slobodni u Evroligi, stigla je lista i onih koji su slobodni u NBA ligi, a koji dolaze iz Evrope ili Afrike i veoma bi lako mogli "preko bare".

Telegraf je već danas obradio temu o 10 najboljih slobodnih igrača u Evroligi, a sada je vreme i za one koji trenutno bar nemaju mesta u najjačoj ligi na svetu, a koji bi i te kako mogli da pomognu nekim od klubova u Evropi.

Naravno, na vrhu te liste su dobro poznata imena sa ovih prostora, a to su Davis Bertans, Boban Marjanović i Aleksej Pokuševski. Ipak, to nisu samo oni, već je lista poduga, a tu su još i sledeći košarkaši.

Osim gorepomenutog trojca, tu je i Luka Šamanić, Bismark Bidžombo, Danilo Galinari, Sandro Mamukelašvili, Omer Jurtseven, Džoš Okogi, Prešus Aćuva, Čedi Osman, Udoka Azubujk, Čimezi Metu, Usman Garuba, Ibu Bađi, Olivije Sar, Džoš Grin, Lester Kinjones...

Na ovoj listi se nalazi i oni iskusniji i oni nešto manje iskusni, ali sigurno je da bi mogli imati uticaj na igru u Evropi iduće godine.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić poslao kratku poruku nakon prekida večitog derbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA