Vreme čitanja: oko 1 min.

Virtus šalje Dobrića u Zvezdu, a dovodi igrača Partizana? Tim iz Bolonje ozbiljno zagrizao za krilo crno-belih

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva rokada

  • 3
JAMES NUNNALLY Foto: MN Press/Bianca Costantini

Izvesno je da će Ognjen Dobrić postati novi košarkaš Crvene zvezde u koju će se vratiti samo godinu dana nakon odlaska u Virtus iz Bolonje, dok kako navode mediji sa Apenina, tim iz Italije već ima i spremnu zamenu za njega.

Kako tvrde tamošnji mediji, Virtus bi hteo da Ognjena Dobrića zameni sa košarkašem Partizana - Džejmsom Nanelijem, s kojim beogradski klub najverovatnije neće produžiti ugovor.

Samim tim, upravo Virtus vidi svoju priliku da dovede ovog košarkaša i tako nadomesti krilnu poziciju nakon odlaska Ognjena Dobrića, međutim, u celoj priči imaju i jednu začkoljicu, a to je da se za Nanelija interesuje i Olimpija iz Milana.

Teško je u ovom momentu proceniti i ko je veći favorit da kapariše Amerikanca, ali treba istaći i to da je on već igrao za Olimpiju.

Naneli je već u Evropi sedam sezona, tokom kojih beleži 9.9 poena u proseku, kao i 2.6 skokova i 1.9 asistenciju u najjačem takmičenju u Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    11. jul 2024 | 15:43

    Partizan treba da napravi PROJEKAT na pet god.od igraca mladje selekcije kao dimitrijevic DREZGIC itd.potpise ugovore odredi trenera i da rade sa tim trenerom treba da dovede naj .talenat i da ga plati i veze ugovorom posto propisi neidu na ruku klubovima mora da se napravi neki gradjanski ugovor .najtalenti treba da igraju ABA LIGU

  • Naj

    11. jul 2024 | 14:06

    Kakva je to rokada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA