Ameri se oštre za Srbiju i Olimpijske igre: Pala je Kanada u Las Vegasu sa "pola gasa", Dejvis i Kari najbolji

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veoma laka pobeda za "Drim tim"

Košarkaška reprezentacija SAD-a odigrala je veoma ozbiljan prijateljski meč protiv Kanade u kom su slavili sa 86:72 u Las Vegasu, a gde je "Drim tim" imao popriličnu dobru i veoma laku utakmicu sa svojim zvezdama, gde je najbolji bio Entoni Dejvis sa dabl-dabl učinkom.

Jasno je svima da će Amerikanci biti favorit za osvajanje zlata na Olimpijskim igrama, a Srbija će biti sa njima u grupi, dok će ujedno u Abu Dabiju odigrati i prijateljski meč protiv ove selekcije. Ono što su videli Orlovi, može pomalo i da uplaši.

Imali su dosta slabiji početak Amerikanci protiv Kanade, nisu otvorili utakmicu baš kako se očekivalo, imali su zaostatak od čak sedam poena posle prve deonice, međutim, upalili su motore već  u drugoj i praktično su oduvali svog protivnika.

Preokrenuli su već u drugih 10 minuta, a onda su samo nastavili da uvećavaju svoje vođstvo do samog kraja utakmice.

Najbolji je bio poenterski Entoni Dejvis sa 13 poena, jedan manje je dodao Stef Kari, dok je Džru Holidej završio sa 11 poena. Ipak, ubedljivo najbolji igrač na meču bio je Entoni Dejvis sa 10 poena i 11 skokova. Kod Kanade se najvše istakao Ar-Džej Beret sa 12 poena, dok su Dilon Bruks i Šej Gildžijus Aleksander dodali po 10.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA