Čima Moneke ne dolazi u Partizan!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Kraj sage oko ovosezonskog košarkaša Baskonije

Posle dosta vremena, izgleda da se konačno može nagovestiti gde će Čima Moneke igrati naredne sezone. Pominjali su se mnogi klubovi, navodno je postojalo veliko interesovanje Partizana za sjajnog košarkaša Baskonije, ali od tog posla kako stvari stoje, neće biti ništa!

Naime, kako javlja vrlo dobro pouzdani litvanski novinar, Donatas Urbonas sa portala Basket News, Čima Moneke ostaće u Baskoniji i naredne sezone, uprkos interesovanju Partizana, Panatinaikosa, ali i nekih klubova iz NBA lige.

Kako se dalje navodi, najveća prepreka u dovođenju Čime Monekea predstavljala je njegova prevelika otkupna klauzula koja je procenjena na oko 1,5 miliona evra.

Ugovor Čime Monekea sa Baskonijom ističe narednog leta zbog čega će ovaj košarkaš, ukoliko bude ponovio slične partije za Baske i naredne sezone, biti jedan od glavnih pikova na tržištu za mnoge.

Ove sezone imao je fenomenalne proseke od 13,6 poena, 6,6 skokova i 1,4 asistencije, kao i 1,1 ukradenu loptu za 25 minuta provedenih u proseku na terenu u Evroligi.

Bio je među 15 najboljih skorera u takmičenju, među pet najboljih skakača i bio je šesti na listi najkorisnijih po sveukupnom indeksu.

Zanimljivo će biti videti kako će Baskonija izgledati pod palicom Pabla Lasa i kakvu će ulogu Moneke dobiti kod iskusnog stručnjaka, koji je napustio Bajern ovog leta i rešio da ode u Vitoriju-Gasteiz.

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez Monekea u Areni, obradovao malog Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • el ovo zna

    9. jul 2024 | 22:24

    rumeni Športna Udružba PArtizan Kumrovec

  • 😅😅😅😅😅

    9. jul 2024 | 22:19

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒

  • Nesa2701

    9. jul 2024 | 23:00

    A dao je rec....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA