Dubai potvrdio u kojoj dvorani će igrati ABA ligu: I dalje se ne zna da li će se tamo organizovati i Superkup

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Coca Cola Arena" biće domaćin klubovima iz regiona

Košarkaški klub Dubai potvrdio je da će naredne sezone nastupati u velelepnoj "Coca Cola Areni" u ovom gradu u kojem će ugostiti ekipe ABA lige i tako pokušati da se na što je bolji način predstavi regionalnoj publici, ali i onoj evropskoj koja pomno prati dešavanja sa Bliskog Istoka.

Sama "Coca Cola Arena" ima kapacitet od 17.000 sedišta, a u njoj će se igrati utakmice ABA lige. Prva će na programu biti već između 20. i 23. septembra kada će u ovom gradu gostovati ekipa Crvene zvezde.

- Novo poglavlje KK Dubai počinje. Dvorana svetske klase, "Coca Cola Arena" biće naš novi dom i omogućiće igračima neprevaziđene uslove za trening i takmičenje. Zajedno, nastavićemo da inspirišemo grad kroz snagu košarke - napisali su na Instagram stranici Dubaija.

Ova dvorana otvorena je 6. juna 2019. godine, a pored košarke u njoj se često organizuju i koncerti, a među zvezdama koje su već pevale na ovom mestu su Demi Lovato, Luis Kapaldi, Džejson Derulo, Džastin Biber, 50 Cent, Maroon 5, Martin Geriks i mnogi drugi.

Tokom prošle sezone, ova dvorana bila je domaćin Evroliginog ANGT turnira na kojem je slavio Ratiofarm Ulm iz Nemačke.

Pominjalo se da bi "Coca Cola Arena" mogla da bude domaćin ABA Superkupa, ali ta informacija i dalje nije potvrđena, a ni demantovana.

(Telegraf.rs)

Video: Danilo Anđušić o porazu od Zvezde i sukobu Nanelija i Lazarevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA