Otac Darija Šarića "zagrmeo" na sina posle tuče, pomenuo i BBB: "Ovo je skandal samo takav, ljutim se..."

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Oglasio se i Predrag Šarić

Hrvatsku javnost zatresao je skandal, a u centru pažnje našli su se košarkaši Dario Šarić i Ivica Zubac, koji su učestvovali u tuči u jednom grčkom lokalu.

Oni su dobili slobodno posle ispadanja iz kvalifikacija za Olimpijske igre, na turniru koji se igrao u Pireju, a društvenim mrežama brzo se proširio snimak incidenta. U jednom momentu videlo se i kako se Šarić našao na podu, a sada se posle svega oglasio i njegov otac, Predrag Šarić, koji je imao šta da kaže.

- Ljutim se na njega, kako se neću ljutiti, pa sin mi je. On je i profesionalni košarkaš, ne bi se smeo dovoditi u takve situacije i biti deo takvih afera i skandala. Ni on ni iko od njih jer su oni elitni košarkaši i poznati sportisti, uzori mladima. Što je još važnije od toga, nikad ne znam ko može izvući nekakav nož, ubode te sa strane. Istina, ne znamo šta se dogodilo, jasno mi je da se ponekad čovek mora braniti. Bio je s njima i mali Jedvaj, možda su momci hteli izaći malo s njim i podružiti se, otišli u klub i dogodilo se šta se dogodilo. Možemo pričati šta se dogodilo prema snimku koji smo svi videli. Očito je neko nekom nešto dobacio, Dario je išao braniti Ivicu, uleteli su redari i nastao je šou - rekao je Šarić za "Net.hr", a onda dodao:

- Ne treba Darija toliko braniti sad. Nemojte ga braniti. Ljutim se, normalno da se ljutim. Skandal samo takav, ne znam šta se događa, ljudi me zovu, a on na snimcima sukoba tamo sedi na podu. Svi znamo kako je završila priča s Bed Blu Bojsima, šta su proživeli i za šta su bili optuženi nevini. Može te tamo komotno neko nožem probosti i sad ti gledaj šta i kako. Uništi ti karijeru i život, a zašto? Zbog izlaska u kasne sate na mesto na kojem nisi smeo biti - istakao je Šarić.

Podsetimo, Šarić se prethodnih dana dovodio i u vezu sa Panatinaikosom, i dosrta se pisalo o njegovom mogućem transferu.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović se poverio novinarima o prijateljstvu sa košarkašem kog Pešić nije zvao za OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh

    9. jul 2024 | 14:44

    Najgori su Srbi koji se izdaju da su Hrvati. Otac Predrag Saric i majka Veselinka Crvak oboje Srbi.

  • koli

    9. jul 2024 | 13:45

    a sta kazes..BBB nevini..idi ber cica leci se..pa ta bagra je ubila momka..aloo lapane ..

  • Goran

    9. jul 2024 | 13:35

    Vi Hrvati uvek nevini a nevinost izgubili odavnnnoooo!!! Od svih Srba najgori su Hrvati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA