"Čak i da sam zdrav ne bih igrao": Jedan od najboljih košarkaša Evrope propušta Olimpijske igre

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki izostanak

Nakon uspešno odrađenih kvalifikacija za Olimpijske igre Grčku odmah očekuje nastavak priprema za završni turnir i duele sa Australijom, Kanadom i Španijom. Turnir u Atini pokazao je njihovu snagu, ali grupa smrti u Lilu iziskuje ono najbolje od njih.

Veliki hendikep biće izostanak Kostasa Slukasa, koji se oglasio nakon što je propustio kvalifikacije zbog problema sa povredom. On je istakao da svakako ne bi nastupao čak i da je zdrav.

- Kao nešto što nikad nisam doživeo, Olimpijske igre su bile moj san. Neću moći da ih doživim i to je tužno za mene - istakao je Slukas za SDNA i nastavio:

- Moralno, to nije ispravno za mene. Vasilis Spanulis me je pitao da li želim razgovarati o tome, ali nikada to ne bih uradio. Rekao sam mu da imam sumnje i da nema šanse u milion godina da idem na Olimpijske igre ako ne igram u kvalifikacijama - zaključio je Slukas.

Kostas je bio jedan od najboljih igrača Panatinaikosa u sezoni za nama i uz Matijasa Lesora i Kendrika Nana udarna igla u pohodu na pehar Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: Vasa Micić: "Ne volim da filozofiram ni mlađima, a ni starijima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA