"Briga me za Jokića, to je suština svega...": Embid dobio pitanje o Nikoli, pa ovako odreagovao

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Kaže da je fokus na timu

Preksinoć smo dobili imena svih putnika na Olimpijske igre, makar kada je košarka u pitanju, a reprezentacija Srbije je saznala i poslednjeg rivala u svojoj grupi. Pored Južnog Sudana i Amerike to će biti i Portoriko.

Pripreme su uveliko u toku i jasno je da će "Drim tim" biti ubedljivo najteži protivnik s obzirom na to ko će sve igrati u Parizu. Jedno od imena koje se našlo na spisku će imati poseban motiv protiv Nikole Jokića.

Džoel Embid će biti na suprotnoj strani i ljubitelji košarke željno iščekuju duele poslednja dva MVP-a NBA lige. To ipak nije u fokusu igrača kamerunskog porekla. Makar tako kaže.

- Briga me za Jokića. Igram za svoju reprezentaciju. To je suština svega. Fokusiramo se na sebe i pokušavamo da svi budemo na istoj strani. Kada stignemo tu, svi znamo šta je naš fokus - rekao je Embid na pitanje o duelima sa srpskim asom.

Džoel je prošlu sezonu dobrim delom propustio zbog povrede, pa se tako titula najkorisnijeg igrača NBA vratila u ruke Jokiću.

(Telegraf.rs)

Video: Kad NBA igrači uživaju na hipodromu: Bogdan i Jokić u opuštenom izdanju uz pivo i meze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA