≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada bi Nikola Topić mogao da debituje u NBA ligi: Počela letnja sezona, informacije su daleko od ohrabrujućih

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće to biti skoro, ali...

  • 3
Nikola Topić Foto: Tanjug/AP/Julia Nikhinson

Tokom noći između ponedeljka i utorak u Solt Lejk Sitiju je započeta mala NBA Letnja liga, a na teren je između ostalih izašla i Oklahoma Siti Tander. Ekipa koja se prethodne sezone vratila u sam vrh poražena je od Filadelfije Seventisiksers sa 102:92.

Naravno, za tim nastupaju drugopozivci, novajlije i oni koji se bore za ugovor, međutim na spisku nema doskorašnjeg člana Crvene zvezde Nikole Topića, koji se oporavlja nakon teške povrede levog kolena.

Srbin je nedavno izabran kao dvanaesti pik i tako je produžio "dinastiju" košarkaša iz naše zemlje u Oklahomi, ali je usled pehova i povreda koje je doživljavao u januaru i aprilu on svakako pao prilikom izbora i nije biran među prvih nekoliko igrača, kao što se pretpostavljalo.

Nakon brojnih testova i analiza još uvek nije dat tačan datum njegovog povratka, ali je izvesno da on neće biti u ovoj godini, pa čak ni do kraja sezone. Trenutno se očekuje da će plejmejker propustiti čitavu sezonu.

Bilo kako bilo, reči njegovog menadžera Miška Ražnatovića o tome da je stabilnost kolena u odličnom stanju donekle ohrabruju, a nama ostaje da se nadamo da ćemo Topića gledati makar u završnici sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki udarac za Zvezdu: Nikola Topić iznet sa terena!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro dosao natrag

    9. jul 2024 | 07:26

    eto njega brzoufmp..isto kao i onaj cinkaros..ista skola laznjaka..

  • DDF

    9. jul 2024 | 11:00

    Topicu sledi prvo potpuni oporavak od povrede,zatim sledi muktrpan rad na fizickoj spremi,tek posle toga na tehnickom i igrackom gde ima velikog potencijala...za 2-3 sezone moze se ocekivati njegovi prvi rezultati na terenu

  • Miki

    9. jul 2024 | 09:21

    Ptice koje ne polete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA