Potvrđeno pisanje Telegrafa: Zvezda završila važan posao, Kostić potpisao na 4 godine

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Kostić je dete crveno-belih

Kao što je Telegraf još u junu ekskluzivno najavio, mladi košarkaš Andrej Kostić potpisao je profesionalni ugovor sa matičnim klubom na četiri godine!

Kostić je dete Zvezde, početkom novembra će napuniti 18 godina i prošao je sve mlađe selekcije kluba. Pokriva bekovske pozicije, a ogroman talent pokazivao je i prethodnih sezona igrajući sa starijim generacijama na međunarodnim turnirima, kao i završnim turnirima ABA i Evrolige.

Za prvi tim Crvene zvezde, sa kojim je trenirao ceo drugi deo takmičarske sezone 2023-2024, debitovao je na završnici Kupa Radivoj Korać u Nišu protiv ekipe Čačak 94, dok je bio deo tima i u završnicama ABA i Superlige Srbije.

- Klub Andreju želi puno zdravlja i sportskih uspeha u narednom periodu, a KK Crvena zvezda kao i mnogima pre njega, obezbediće mu najbolje uslove da radi, nastavi da se razvija i napreduje, i postane standardni prvotimac našeg seniorskog tima u godinama koje dolaze - stoji u saopštenju Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    8. jul 2024 | 15:50

    Bravo i srecno. Nemoj da napravis gresku kao sto je to uradio Topic. Za godinu, dvije, bices vrlo dobar igrac u Zvezdi i tvoja karijera ce ici uzlazlom putanjom.

  • CaG

    8. jul 2024 | 16:18

    Cuvena FMPova skola tapkarosa .

  • Menadžer

    8. jul 2024 | 15:07

    Takvih košarkaša kao on u Beogradu ima bar 50, a boljih od njega minimum deset.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA