Bombastično pojačanje crno-belih: Centar na pragu dolaska u Partizan!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Veliki angažman bi to bio...

Prethodnih dana su se pojavile brojne spekulacije u vezi statusa Brendona Dejvisa, košarkaša koji ne napustio Valensiju, a prema nezvaničnim saznanjima "Mozzart Sport" on je na pragu prelaska u Partizan.

Kockice se polako u Humskoj slažu nakon što faktički čitav tim otišao, a igrač koji u svom repertoaru ima i odličan šut za tri poena iako pokriva mesto centra bi bio odlična akvizicija uz već kaparisanog Tajrika Džonsa.

Košarkaš (32) sa bogatim iskustvom u Evropi je prethodne sezone u opremi Valensije u Evroligi beležio 11 poena i 4 skoka po meču. Bez kluba je ostao pre nekoliko dana.

Dejvis je tokom karijere igrao za Filadelfiju, Bruklin, a zatim u Evropi za Šalon, Vareze, Monako, Žalgiris, Barselonu i Olimpiju iz Milana.

Osim toga, bio je član najbolje petorke Evrolige 2019. dok je nosio opremu litvanskog tima, kao i član drugog tima Starog kontinenta 2021. za vreme boravka u Kataloniji.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uz zvučnike dominira u hodnicima Arene uz grobarske zvučnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    8. jul 2024 | 14:15

    Opalaaaa... Strasan i dominantan centar. Odlicno obavljeno🖤🤍

  • Maki

    8. jul 2024 | 14:52

    Jos Nikola Mirotić i pali se mašina.

  • Sokol

    8. jul 2024 | 14:31

    Lazareviću krenuo si da bacas bombe . KK Boško Buha i danas radi. Sto te bre sramota da objavis moje komentare pa brate ti najviše bacas bombe. Ja nikog ne vredjam samo ste toliko smešni sa ovim igra ima da moram da napišem komentar objavio ti Ili ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA