Velika šansa da Partizan dovede pleja? Povezivao se sa crno-belima, sada otkrio šta mu je bivši klub uradio

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Otvara se prilika

Iskusni 32-godišnji brazilski košarkaš Raul Neto je otkrio da nema ugovor za narednu sezonu, iako je postojala opcija produžetka saradnje sa Fenerbahčeom. Turski klub to nije želeo da učini jer je igrač propustio čitavu godinu zbog povrede.

Koleno je uticalo da plejmejker trenutno strepi za novi angažman, ali pre svega za nastup na Olimpijskim igrama jer mu fale minuti u rukama. Takođe se povredio na kvalifikacionom turniru za iste.

- Nemam tim sada. Slobodan sam igrač. Fenerbahče je raskinuo moj ugovor prošle godine nakon povrede. I dalje sam u potrazi - rekao je Neto za "BasketNews".

Igrač sa osam godina iskustva u NBA ligi se pre dolaska u Fenerbahče dovodio u vezu sa Partizanom prema tadašnjim informacijama Hristosa Harpidisa i potencijalno bi mogao da bude finalno rešenje crno-belih na ovoj poziciji.

Neto je tokom karijere nastupao za Minas, Gipuskou, Mursiju, Jutu, Filadelfiju, Vašington i Klivlend.

(Telegraf.rs)

Video: Okupljanje navijača pred utakmicu Partizan - Fenerbahče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    8. jul 2024 | 12:51

    Dosta više sa dovodjrnjem igrača u Partizan daj malo dovodite ih u FMP-2 nek se i oni raduju a posle moša. Prestanite više da zamajavate ovaj narod koga više briga ko će gde igrati kada se prvak zna u svim sportovima barem narednih deset godine.

  • Kizo

    8. jul 2024 | 13:18

    Ma dajte malo ozbiljnosti, pa dokle više?

  • Goks

    8. jul 2024 | 13:20

    E ovog obavezno da dovedete u Zvezdu. Povredio se Jago, zar nije logicnije da dodje u Zvezdu da ga zameni ili takve tekstove za Zvezdu ne smete ni da pišete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA