Partizanov i Zvezdin rival polako sklapa kockice: Argentinac posle dobre sezone pojačao Milano

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Napustio je Minhen

Olimpija iz Milana predstavila je novo pojačanje pošto je Leandro Bolmaro potpisao višegodišnji ugovor sa klubom, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba. Košarkaš koji pokriva šuterske pozicije je prošle godine nastupao za Bajern.

Argentinac se pre samo par dana rastao za minhenskom ekipom i stavio na raspolaganje Etoreu Mesini u sezoni koja donosi daleko više ciljeve u italijanskom klubu u odnosu na prethodnu obojenu povredama.

- Zaista sam uzbuđen zbog izazova koji me čeka, izuzetno sam srećan što se pridružujem velikom klubu kao što je Olimpija Milano. Pokušaću da dam sve od sebe kako bih pomogao timu i ovoj sjajnoj organizaciji da dostignu vrhove koje zaslužuju. Jedva čekam da počne nova sezona i da igram sa svojim novim saigračima i za trenera Etorea Mesinu - rekao je Bolmaro po dolasku.

Momak rođen u Las Variljasu ima 23 godine i karijeru je započeo u lokalnom Estudijantesu, pre nego što je sa nepunih 18 godina otišao u Barselonu. Nakon kaljenja uglavnom u B timu 2020. je izabran na NBA Draftu kao 23. pik od strane Njujork Niksa, ali je odmah prosleđen u Minesotu. Nastupao je i za Jutu Džez, kao i dva razvojna kluba.

Prošle godine se vratio u Evropu u ekipi Tenerifa, da bi sezonu za nama u Bajernu obeležio sa 8.4 poena, 2.8 skokova i 3.4 asistencijom u Evroligi, kao i 8.1 poenom u ligaškom delu sezone, odnosno 6.8 u plej-ofu Nemačke.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari krenuli da navijaju u Milanu, a onda su pustili glasno muziku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    8. jul 2024 | 14:52

    Prošao je svoj zenit povrede ga stigle i ovo su bačene pare ali mi je drago da ih je on uzeo. Ipak je on veliki humanitarac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA