Bori se za Olimpijske igre i ne zaboravlja Milojevića: Selektor Bahama pamti večni osmeh našeg velikog Dekija

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lik i delo Dejana Milojevića nastavlja da živi

Teško nas je sve pogodila vest o preranoj smrti Dejana Milojevića. Niko nije mogao da veruje da velikog džina, bivšeg košarkaša i uspešnog trenera više nema među nama. Ali njegov lik i delo nastavlja da živi.

Mnogi su se na poseban način oprostili od Milojevića, počevši od saradnika iz Golden Stejt Voriorsa, preko bivših igrača sa kojima je igrao i koje je trenirao, pa sve do velikana svetske košarke.

Tako smo i danas, kao i pre nekoliko dana videli još jedan neverovatno lep gest. Naime, selektor Bahama, Kris Dimarko odao je počast Dejanu Milojeviću, a dok se bori sa svojom selekcijom za mesto na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je na svom reveru na meču protiv Španije u finalu kvalifikacionog turnira u Valensiji, baš kao što je to učinio i na meču protiv Poljske ranije tokom turnira nosio srce u kojem su bili ispisani inicijali "DM".

Inače, on je sarađivao sa Milojevićem dok je bio u Golden Stejtu, tako da je na ovaj način dokazao da i dalje ne zaboravlja sve što je Deki učinio u Voriorsima.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović se poverio novinarima o prijateljstvu sa košarkašem kog Pešić nije zvao za OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA