Pol Džordž je "Srbin i po": Danijela i NBA superstar uveli pravilo koje mora da važi baš za sve goste u kući

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ni legende, vlasnik kluba, i NBA igrači nisu izuzetak...

Pol Džordž, NBA superstar koji trenutno nastupa za Filadelfija Seventisikserse, sve više prihvata i uživa u nekim srpskim običajima zahvaljujući svojoj supruzi, Srpkinji Danijeli Rajić.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj je Džordž sa prijateljima u svom domu, a u prvom planu su bele čarape koje nosi, kao i činjenica da niko od gostiju ne nosi obuću u kući. Zanimljivo, ni Elton Brend, ni legendarni Džulijus Irving, ni Deril mori, predsednik košarkaških operacija za Philadelphia 76ers, nekadašnji generalni menadžer Houston Rocketsa ne nose obuću.

Naravno, odmah su krenuli komentari kako je postao "Srbin i po", a mnogi su se šalili da je Danijela uvela red. Inače, Pol je sa suprugom često u Srbiji i često ističe neke od običaja koje je usvojio, kao što su probanje rakije i sarme.

Pol Džordž Printscreen: Instagram/darylmorey

Fotografija jasno pokazuje da je ovo pravilo bez izuzetka, što je izazvalo oduševljenje među njegovim srpskim fanovima. Komentari su preplavili društvene mreže, a mnogi su istakli kako je Pol pravi primer osobe koja poštuje kulturu svoje supruge.

Ovaj detalj samo potvrđuje koliko je Pol Džordž prilagodljiv i spreman da prihvati nove običaje, čak i kada su u pitanju svakodnevne stvari kao što je izuvanje obuće.

Pol i Danijela uživaju u ljubavi:

Pol i Danijela često posećuju Srbiju, gde uživaju u svim čarima srpske kulture i gastronomije. Pored toga što voli da degustira rakiju i sarmu, Pol je izrazio divljenje prema gostoprimstvu i toplini ljudi u Srbiji.

Ovaj gest samo dodatno učvršćuje vezu između Pola Džordža i Srbije, zemlje koja je postala deo njegovog života za hvaljujući ljubavi prema Danijeli. ​

Pogledajte neke od fotografija Danijele Rajić:

(Telegraf.rs=

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    7. jul 2024 | 15:43

    Koliko ja znam, a Srbin sam i živim u Srbiji, izuvanje nije oblik kulture, već samo stvar dobre volje gosta. U nekim drugim kulurama jeste obavezno, ali to nema nikakve veze sa Srbijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA