Ataman Šariću nudi pravo bogatstvo ako prihvati ponudu Panate

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ponudiće mu veliki ugovor

Košarkaški klub Panatinaikos je na već izvanredan tim dodao nekoliko veoma kvalitetnih pojačanja, a kako deluje, ne planiraju da stanu.

Naime, Ergin Ataman je izrazio najnoviju želju, a to je da u redove Zelenih dovede reprezentativca Hrvatske i dugogodišnjeg NBA igrača Darija Šarića.

Kako neki izvori navode Ataman je spreman da Šariću ponudi neverovatan ugovor od čak 4.000.000 evra po sezoni, a pretpostavlja se da će vremensko trajanje ugovora biti ne manje od tri godine.

Šarić je u svojoj NBA karijeri nosio dresove Filadelfije, Minesote, Finiksa i Oklahome, a sve više se spominje potencijalni povratak u Evropu, pogotovo u poslednje dve godine.

Protekle sezone Šarić je za oko 17 minuta u proseku beležio osam poena, 4.4 skoka i 2.3 asistencije, što za igrača rotacije predstavlja veoma respektabilnu statistiku.

Šarić je trenutno slobodan igrač u potrazi nove sredine, pošto mu je ugovor sa Golden Stejt Voriorsima istekao, a ima nekoliko timova koji su zainteresovani za njegove usluge.

Ovog leta je sa Hrvatskom reprezentacijom na kvalifikacijama za Olimpijske igre, a danas će igrati protiv Slovenije za plasman u finale turnira.

Na dve utakmice prosečno beleži čak 19 poena, a protiv Slovenaca je u prvom meču čak zabeležio tripl dabl od 19 poena, 10 skokova i 10 asistencija, te je podsetio da može da igra kvalitetnu košarku i po evropskim (FIBA) pravilima.

(Telegraf.rs)

Video: Vasa Micić: "Ne volim da filozofiram ni mlađima, a ni starijima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA