≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni Aco Petrović se izvinjava Crnogorcima: "Oni su veoma blizak komšija, naš rezultat ih je izbacio"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Brazila kaže da mu je žao što Crnogorci nisu prošli dalje

  • 0
Aleksandar Aco Petrović, selektor Brazila Fot. Wojciech Figurski / 058spor / Zuma Press / Profimedia

Košarkaši Crne Gore su zbog poraza Brazila od Kameruna u poslednjem kolu grupne faze Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Rigi u Letoniji eliminisani iz daljeg toka takmičenja, zbog čega u zemlji naših južnih komšija očekivano preovladava razočaranje.

Oni su izgubili od Brazila, a dobili su Kamerun, ali su sva tri tima završila sa skorom 1-1 i na kraju su baš Crnogorci bili ti koji su imali najgoru koš-razliku.

Taj ishod grupe nije se dopao ni selektoru Brazila, čuvenom Hrvatu, Aleksandru Acu Petroviću, koji je posle meča sa Kamerunom uputio izvinjenje Crnogorcima.

- Dolazim iz regiona gde mi je Crna Gora veoma blizak komšija, izvinjavam se zbog ovog rezultata koji ih izbacuje iz takmičenja - iskren je bio Petrović.

Iako su Brazilci izgubili od Kameruna, ostali su prvi u grupi i to zbog najbolje koš-razlike u trouglu. U polufinalu će se sastati sa senzacionalnim Filipinima.

- Ovo je rolerkoster emocija. Očigledno je da nismo došli na utakmicu. U prvih šest-sedam minuta postigli smo skoro sve, 80 odsto smo pogađali i bili smo u minusu od šest ili sedam poena. To govori o svemu što smo danas pokazali - rekao je Aco Petrović.

(Telegraf.rs)

Video: Vasa Micić: "Ne volim da filozofiram ni mlađima, a ni starijima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA