≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle Hezonje, još jedna zvezda ostala u Realu: Tavares takođe potpisao na pet godina!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bitan potpis

  • 0
Valter Tavares - KK Real Madrid Foto: MN Press / Marko Metlaš

Tim koji se najmanje menja kroz godine neće se osuti ni sada. Prava je retkost da košarkaška ekipa toliko dugo ostane na okupu, međutim madridski Real pliva nekim drugim vodama u odnosu na sve konkurente.

Tako je posle cementiranja Marija Hezonje na pet godina, kao i produžetka saradnje sa trenerom Ćus Mateom, klub odlučio da ostavi i Valtera Tavaresa. Momak sa Zelenortskih Ostrva takođe je potpisao na pet sezona, kao što se ranije već i pisalo.

Edi je u klub došao još pre sedam godina i od tada podigao četnaest pehara, među kojima su dve Evrolige, četiri ACB lige, dva Kupa kralja i šest Superkupova. Neretko je biran i u najbolje timove takmičenja.

Svojom visinom Tavares zaključava reket, dok je u napadu prava napast u kombinaciji sa plejmejkerima, koji ga hrane loptama kada god mogu.

On je tokom karijere nastupao za Gran Kanariju, Las Palmas, ali i u NBA ligi za Atlantu i Klivlend, kao i u nekoliko timova u G ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Tavareš se zagreva pred početak meča: Deluje još bolje nego na zagrevanju za prethodni meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA