≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dončić i Slovenija saznali rivala u borbi za Olimpijske igre: Gledaćemo veliki derbi dve NBA zvezde!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Janis protiv Luke!

  • 0
Nik Kalates - Grčka Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / IPA / Profimedia

Košarkaši Grčkesu pobedom protiv Egipta 93:71 prošli u polufinale na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji se održava u Atini, i to sa prvog mesta. Meč je poprimio poprilično lagan tok, pa ni Janis Adetokumbo nije morao da se "skida".

Vodio je domaćin konstantno od prve deonice, ali je poluvreme otišao samo sa plus četiri (42:38). To je bio okidač da se u drugom poluvremenu odigra daleko bolje, tako da problema nije bilo protiv autsajdera.

Konstadinos Mitoglu i Jorgos Papajanis su meč završili sa po 16 poena, 15 je dodao Kostas Papanikolau, dok su Vasilis Haralampopulos i Janulis Larencakis dali 13 i 12. Metvalij je sa druge strane ubacio 22.

Uz Grke dalje je prošla i Dominikasnka Republika, pa će tako heleni u polufinalu igrati sa Slovenijom, dok će američka reprezentacija na megdan Hrvatima.

To znači da ćemo gledati duel Luke Dončića i Janisa, a jedan od njih dvojice neće igrati na Olimpijskim igrama! Sve će prštati u tom okršaju, koji se zaista ne sme propustiti.

(Telegraf.rs)

Video: Kamo VAR u NBA-u? Adetokumbo kao rukometaš ušao u reket a sudija nije svirao korake

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA