Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksa Avramović otkrio prijatelju: "Tamo želim da igram..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako barem tvrde Izraelci

  • 16
KK Partizan - KK Barselona Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan ovog leta ima težak zadatak da sklopi ceo tim, a jedna od gorućih tema do skoro je bio status Alekse Avramovića u klubu.

Aleksa još uvek nije zvanično završio svoju epizodu u Partizanu, ali se očekuje da promeni sredinu naredne sezone, a deluje da on ima i preferencu gde želi da igra.

Naime, kako navode Izraelci, Aleksa Avramović je svom prijatelju otkrio kako želi da igra za Makabi iz Tel Aviva, da ima veliku želju da nastupi u tom timu.

On se već do sada dovodio u vezu sa Ponosom Izraela, ali za sada ništa još nije dogovoreno i čeka se da se otkrije njegova sudbina.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Avramović sumirao utakmicu protiv Zvezde i drugi poraz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coa015

    4. jul 2024 | 11:19

    Casovi ljubavi……

  • Miki

    4. jul 2024 | 11:10

    Usrecice se....🤣🤣🤣

  • Partizan Grobari Jug 1945. Srbija

    4. jul 2024 | 12:03

    KK Partizan menja sve iz korena totalna rekonstrukcija je u toku, tako da Zeljko i Savic znaju sta rade ocekujemo jos odlicnih vesti radimo pametno, Lunberg Vanja Nikilina su tek pocetak ocekujemo ozvanicenje jos 5 pojacanja i stize detonacija ispod kosa, roster mora da ima 15 igraca ne kao neki sto su imali 20 igraca i neke su prebacivali u svoju filijalu, cak su maskirali Lazarevica kako bi izbacili Nanelija toliko otisla mafija iz tog kluba, idemo dalje KK Partizan jeste izmenio citav sastav sto je bilo potrebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA