≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paparaco fotka: Nikola Jokić "uhvaćen" na nastupu Milice Pavlović, as Denvera uživao u noćnom životu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dao je srpski reprezentativac sebi malo oduška pred početak priprema za OI

  • 4
Milica Pavlović Nikola Jokić Foto: Privatna arhiva, Antonio Ahel/ATAImages

Srpska pevačica Milica Pavlović pripredila je u sredu veče spektakl svojim nastupom u poznatom beogradskom restoranu "Nacionalna klasa", a među mnogobrojnim gostima našao se i Nikola Jokić!

Košarkaški reprezentativac Srbije i as Denvera uživao je u hitovima pomenute pevačice koja je nastupila u krcatom lokalu i svojom energijom dovela je mnoge do ludila.

Jokićev dolazak na njen nastup nije nikakvo iznenađenje s obzirom na to da je Nikola poznat po tome što tokom odmora u Srbiji da sebi malo oduška i završi u kafani.

Nikola Jokić Foto: Privatna arhiva/Telegraf

Ovoga puta imaće malo vremena za uživanje van terena, jer ga uskoro očekuju pripreme sa reprezentacijom i odlazak na Olimpijske igre. Podsetimo, nedavno se javio na okupljanje selektora Svetislava Pešića i biće prva uzdanica Orlova u Parizu.

Pored Jokića, na nastupu je bio i nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić koji je za stolom imao zanimljivo društvo, ali i košarkaši Boriša Simanić, Milutinović,  i fudbaler Aleksandar Prijović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA