Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđušićeva žena o njegovom odlasku iz Partizana: "Izdržao si stvari koje ja nikada ne bih, ideš čistog obraza"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna poruka Ivane Maksimović

  • 21
Ivana Anđušić Maksimović Printskrin: Instagram/ivanamaksimovic

Otišao je Danilo Anđušić iz Partizana, klub se u utorak definitivno oprostio od njega, a naredna destinacija najverovatnije će biti Dubai - najnoviji član ABA lige!

Anđušić je za crno-bele nastupao dve sezone u ovom trećem mandatu, mada u toj drugoj sezoni u kojoj crno-beli nisu ništa osvojili nije dobijao veliku minutažu.

Dan nakon što je Danilo napustio klub, njegova supruga Ivana oglasila se na društvenim mrežama i poslala emotivnu poruku:

- Porodica je naša snaga, jer drugačije ne bi prebrodili sve ovo. Radio si sa najboljim srpskim trenerima, osvojio Aba ligu sa klubom čiju ljubav i vernost si pokazao vrativši se treći put, iako nije uvek bilo sve sjajno. Ali, to je materijal za neku knjigu, koju bih jako volela da napišeš. Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bih, ali i nagrađen ljubavlju dece koja te toliko prate i podržavaju- dokaz je i tvoj prvi košarkaški kamp! Odlaziš čistog obraza i podignute glave, jer tako si vaspitavan. Vreme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere. Volimo te debeli, za nas si najveći borac na svetu - napisala je Ivana.

Anđušić je u proseku ove sezone u ABA ligi davao 10 poena u proseku i 5 u Evroligi. Sa klubom je osvojio regionalno prvenstvo 2023.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pukla mala ko lubenica

    3. jul 2024 | 13:53

    Ovog i njegovu zenu su odavno trebali da najure...

  • Po tvome

    3. jul 2024 | 13:56

    Kao da je u Ukrajini bio na ratište a ne kod Rumenoga,mada se ti stvarno nasjekira,tebi je vazno da imas ti da se uvatiš kakvog,, štapa,, a dje ces ti zivjeti ... Laku noc

  • Saska

    3. jul 2024 | 14:46

    Zato sto ti imas karakter, takva si rodjena "jaka zena". Vidis ti sta se dogadja: Savic vraca kockarske dugove, limar preko sporta pravi biznis, Rumenoglu propao(najuren iz Fenera) i dosao do zadnje stanice. Svi to vide, a cute???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA