≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hanga se emotivno oprostio od Zvezde: "Moja porodica nikad nije bila srećnija, ima nešto u ovom klubu..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otišao je Mađar iz kluba

  • 3
KK Partizan, KK Crvena zvezda, večiti derbi Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde su ovog leta ostali bez određenog broja igrača, dovedene su njihove zamene, a nekako je navijačima najteže pao rastanak sa Adamom Hangom, koji će se najverovatnije vratiti u Španiju.

Adam Hanga je došao prethodnog leta iz Real Madrida kao jedan od najsikusnijih igrača, trebalo je da svojim iskustvom i pomogne ekipi, a to je radio na izvanredan način, čak i igrajući pozicije koje njemu nisu prirodne.

Ipak, nakon godinu dana je došlo vreme za rastanak, a Hanga se biranim rečima oprostio od kluba s kojim je osvojio tri trofeja u sezoni.

- Bila je to samo jedna godina, ali se oseća kao uspomene i iskustvo za ceo život. Hvala ti, Beograde. Moja porodica nikad nije bila srećnija, voleli smo i živeli za svaki trenutak istog. Hvala Crvenoj zvezdi, bilo je zadovoljstvo nositi crveno-beli istorijski dres.

- Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto veoma posebno i neverovatno, na čemu mogu da zavide širom Evrope. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu su neuporedive. Samo oni koji su to doživeli i bili deo toga to mogu i da razumeju - napisao je Hanga.

(Telegraf.rs)

Video: Hanga očekuje trijumf Zvezde nad Barsom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA