≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuva u Pireju, ali kuvaće i u Sofiji: Olimpijakos ide na sastanak sa Sašom Vezenkovim oko njegovog povratka!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko bi pojačanje ovo bilo za tim iz Grčke

  • 0
Saša Vezenkov Foto: Klodian Lato / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

Olimpijakos je ovog leta krenuo sa pojačanjima, reklo bi se veoma "jako". Doveli su Tajlera Dorsija, Luku Vildozu, ali se čini kao da je njihovo najvećepojačanje zapravo tek na putu, a radi se o Saši Vezenkovu!

Ovaj bugarski košarkaš je već nastupao za Olimpijakos, bio je MVP Evrolige, ali onda se zaputio u NBA ligu, gde je potpisao ugovor sa Sakramento Kingsima. Imao je dobru rolu u ovoj ekipi, međutim, oni su odlučili da ga trejduju u Toronto Reptorse.

Čini se kao da neće ostati ni u ekipi iz Kanade, već je vreme za povratak u Evropu, što bi voleo da iskoristi Olimpijakos i tako ga natera da se vrati u njihovu ekipu. Takođe, Vezenkov je imao i ponude od Panatinaikosa, kao i od Anadolu Efesa, ali je to olako odbacio.

Kako tvrde grčki mediji, Olimpijakos je već pripremio i svoje zvaničnike da odu put Sofije u nedelju, te da nastave pregovore sa Sašom Vezenkovim oko njgeovog povratka u Grčku.

Ono na šta cilja Olimpijakos je i to da pregovore vode i sa njegovom porodicom u jednoj lepoj, prijatnoj atmosferi, kako bi što pre ubedili Vezenkova da dođe ponovo u Pirej.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić odgovorio na pitanje da li će igrati u Zvezdi naredne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA