Vreme čitanja: oko 1 min.

Čima Moneke između Partizana i Barselone? Baskonija na slatkim mukama, milioni se bliže kasi u Vitoriji!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se ovde zapravo dešava

  • 11
Čima Moneke - KK Baskonija Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Ovog leta jedno od najtraženijih imena u Evropi je Čima Moneke, krilni centar Baskonije koji je svojim igrama zaokupio pažnju mnogih, među kojima se ističe Partizan, ali prema poslednjim navodima i Barselona.

Već neko vreme se priča oko potencijalnog transfera Monekea u Partizan, međutim, čini se kao da je obeštećenje od 1.500.000 evra zapravo preveliko za crno-bele, te da ne mogu jednostavno da ga isplate.

Prema drugim informacijama koje je preneo "Sportal", Baskonija je odlučila da spusti svoje potraživanje na 1.000.000 evropskih novčanica, što bi Partizan i mogao da isplati, ukoliko bi želeo.

Ipak, tu nije kraj. Prema navodima katalonskog "Sporta", Barselona je takođe zainteresovana da u svoje redove dovede Monekea. Naime, Barselona je želela da dovede Dilana Osetkovskog, međutim, taj dogovor je propao i sada se klub iz Blaugrane okreće Monekeu.

Kataloncima ni obeštećenje od 1.500.000 evra ne bi pravilo problem, pa samim tim, čini se kao da je Moneke u ovom momentu bliži ostanku u Španiji nego dolasku u Srbiju.

Ali, kako kaže čuvena izreka - "Prelazni rok je živa stvar...".

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez Monekea u Areni, obradovao malog Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To yago

    3. jul 2024 | 13:09

    E moj Moneke nemoj samo da napraviš životnu grešku da dođeš u klub gde ćeš na kraju da sam pobegneš bez pozdrava. I gde ćeš morati da trpiš zlostavljanje od legendarnog Žoca,pročitaj malo šta kaže tvoj kolega Caboclo.

  • NEMA UCENE PARTIZAN JE OVO

    3. jul 2024 | 10:07

    AKO NECE NEKA GA. PARTIZAN NIKOG NE MOLI.

  • Cxc

    3. jul 2024 | 09:38

    Bas tezak izbor Barselona ili Partizan....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA