≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Još jedan košarkaš napustio Partizan!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Totalni remont

  • 6
Željko Obradović, KK Partizan Foto: ATA Images

Košarkaški klub Partizan ostao je bez još jednog košarkaša, pošto je klub zvanično objavio da se rastao sa Danilom Anđušićem. Tako su crno-beli ostali samo sa nekolicinom igrača od prošle sezone i dalje u svom rosteru.

Bek šuter je tako nakon dve godine u klubu odlučio da pronađe novi angažman, a to je izvesno Dubai, nakon zagonetke Miška Ražnatovića.

Ekipa je tako faktički spala samo na nekoliko imena koji su još uvek zvanično članovi kluba. Među njima su i pojačanja Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frank Nilikina. Još uvek nije poznata sudbina Alekse Avramovića, Uroša Trifunovića, Džejmsa Nanelija, a očekuje se i ostanak Balše Koprivice. Sudbina Bruna Kabokla nije poznata.

Anđušić je u proseku ove sezone u ABA ligi davao 10 poena u proseku i 5 u Evroligi. Sa klubom je osvojio regionalno prvenstvo 2023.

(Telegraf.rs)

Video: Danilo Anđušić o sezoni, najtežim momentima i planovima za sledeću sezonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lič

    2. jul 2024 | 17:51

    Navikao čovek da ima 12 najboljih igrača u Evropi i da osvaja trofeje. Za domaće koga briga!

  • Psyhhodelija

    2. jul 2024 | 18:11

    KK pobegulja, svi pobegoše od METLARSKOG kluba i najvećeg trenera u univerzumu...Sta se ovo dešava da ih je Zvezda sa Janisom ovako brutalno ponizila i pometla🧹 dok su oni uzeli trofej za 11 mesto...Gilespi smotani ih zakucao i otišao na pecanje i da igra boćanje

  • Aloooo

    2. jul 2024 | 17:47

    A zena ... Jesili je pitao,sto kaze ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA