≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bomba u NBA ligi: Luka Dončić dobio veliko pojačanje, košarkaška zvezda sa njim napada titulu!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće sjajan dodatak na već izgrađen tim

  • 2
Luka Dončić Foto: Harry How / Getty images / Profimedia

Velika bomba odjeknula je u NBA ligi ove večeri! Klej Tompson finalizira pregovore sa Dalas Maveriksima, što je potvrdio pouzdani novinar Adrijan Vojnarovski na osnovu izveštaja svojih izvora.

Biće ovo jedan od najvećih transfera ovog leta, pošto je bek šuter celu dosadašnju karijeru, dugu trinaest godina, proveo u redovima Golden Stejt Voriorsa, koji su ga izabrali kao jedanaestog pika 2011.

Sada 34-godišnji košarkaš se mučio sa povredama tokom poslednjih nekoliko godina i u dva navrata je propuštao ogroman vremenski period. Uspeo je da se vrati na parket, međutim bilo je primetno da više nije na onom nivou na kom je nekada bio.

Bilo kako bilo, u Dalasu će svakako on biti prateća opcija uz Luku Dončića i Kajrija Irvinga i verovatno dobra dopuna, ako imamo u vidu da su Mavsi ove godine uspeli da doguraju do velikog finala. Tamo je uspešniji bio Boston, a Klej bi mogao da bude dobra dopuna u napadu na novi trofej.

U ovom trejdu će učstvovati nekoliko ekipa i poznato je da će Džoš Grin otići u Šarlot Hornetse, a biće uključen i veliki broj Draft pikova.

Tompson je tokom karijere u proseku beležio 19.6 u regularnom delu sezone i 19.2 poena u plej-ofu, a sa Voriorsima je osvajao prsten 2015, 2017, 2018. i 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi u Minhenu zapevali Luka Dončić jedan je od nas, Slovencima se to nije svidelo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA