Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jokić uputio "ultimatum" Denveru: Želi da igra sa ovim košarkašem...

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je za rekonstrukciju tima...

  • 3
Nikola Jokić Credit: Ariana Ruiz / Zuma Press / Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić trenutno se sa reprezentacijom Srbije priprema za Olimpijske igre. Za to vreme, u njegovim Denver Nagetsima priprema se ozbiljna rekonstrukcija tima za sledeću sezonu u kojoj, po svemu sudeći, i on učestvuje. 

Naime, Kentavijus Koldvel-Poup više nije igrač Denver Nagetsa u kojima je proveo dve sezone i osvojio šampionski prsten prošle godine. On je odbio novi ugovor od 15 miliona dolara i odlučio da prihvatio onaj koji mu je ponudio Orlando: 22 miliona dolara godišnje i ugovor na tri godine. Tako, Denveru su preko potrebna pojačanja, a na jednom od njih "insistira" i Nikola Jokić.

Naime, novinar DNVR posta, Harison Vind koji prati dešavanja u klubu, otkrio je da Jokić insistira na dovođenju Rasela Vesbruka u klub.

- Nikola Jokić se zalagao iza kulisa da Nagetsi dovedu Rusela Vestbruka. Ovo nije prvi put da je želeo da igra sa njim u Denveru. Vestbruk bi Majklu Melounu pružio pouzdanog, iskusnog igrača sa loptom, što je nešto što je Nagetsima trenutno potrebno - istakao je Vind.

(Telegraf.rs)

Video: Kad NBA igrači uživaju na hipodromu: Bogdan i Jokić u opuštenom izdanju uz pivo i meze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA