Vreme čitanja: oko 1 min.

Urnebesan razgovor Jokićevog saigrača i srpskog zeta o rakiji: "Sada sam crni Srbin, Džordanović..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što obično bude zanimljivo svim strancima jeste rakija

  • 0
Deandre Džordan Printscreen: Twitter/@psihodelijaa

Američki košarkaš Deandre Džordan bio je gost u podkastu "srpskog zeta", Pola Džordža, a osim mnogih tema, govorili su i o Srbiji i Nikoli Jokiću.

Ono što obično bude zanimljivo svim strancima jeste rakija, te je Džordž upitao Džordana da li ju je probao, na šta je usledio hit odgovor.

- Oh, imam rakiju kod kuće! Da, sa malom kruškom unutra. Sada sam crni Srbin. Brate, Džordanović sam. Kao, probao sam rakiju pre, imam flašu kod kuće upravo, sad sa, ne znam kako to rade, ali ima krušku unutra. I znaš, imaš mnogo toga. Dobra je.  - rekao je Džordan, a onda se Pol Džordž nadovezao:

- Rakija je stvarno dobra. Da , pozdrav za Srbiju ljudi. Ako niko nije probao rakiju, mora da proba - istakao je Džordž.

Dotakli su se i Srbije...

- Brate, Srbija je sjajna. Fenomenalna je. I onda kao, imamo Srbiju u Denveru. Tako da je to sjajno. Nikola pusti muziku, rakija za sve. Znaš šta govorim? Tako da je kul. On i još jedan moj saigrač, Vlatko Čančar, koji je iz Slovenije, nabavili su mi rakiju i bilo je... Da. 

Potom su se okrenuli Jokiću i njegovom muzičkom ukusu.

- Nikola mi je takođe, uh, unapredio znanje o srpskoj narodnoj muzici - istakao je Deandre, na šta ga je srpski zet upiao da li slušaju Cecu.

- Da, i on (Jokić pim.aut.) mi kaže "Di-Džej", skini ovu pesmu. Ovo je dobra pesma. A, ja mu kažem: "Brate, ne slušam ovu vrstu muzike". Međutim, onda ih pusti, a ja u fazonu: "U redu, ovo je zapravo lepo, znaš". Imam nekoliko piva u sebi, ili malo tekile. Počnem da plešem uz to. - rekao je Džordan.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić o tome šta će raditi kada više ne bude kapiten Srbije: Evo šta je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA