≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Janis i Heleni demolirali Bahame, Spanulis skratio spisak igrača koji napadaju vizu za Olimpijske igre

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpijski kvalifikacioni turnir biće odigran od drugog do sedmog jula u Pireju

  • 0
Janis Adetokumbo Foto: FIBA (fiba.basketball)

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Vasilis Spanulis skratio je večeras spisak igrača za kvalifikacioni turnir za u Parizu, prenose grčki mediji.

Košarkaši Grčke su večeras savladali Bahame rezultatom 102:75 na Akropolis kupu, a Spanulis je posle meča saopštio da u nastavku priprema ne računa na Joanisa Kuzeloglua, Jorgosa Tanulisa i Lefterisa Mancukasa.

Spanulis trenutno računa na 14 košarka, a konačan spisak do 12 igrača objaviće do početka kvalifikacionog turnira za OI.

Na spisku se nalaze: Kostas Adetokumbo, Janis Adetokumbo, Nik Kalates, Vasilis Haralampopulos, Nikos Hugaz, Panajotis Kalaicakis, Janulis Larencakis, Mihalis Luncis, Konstantinos Mitoglu, Kostas Papanikolau, Jorgos Papajanis, Dimitris Moraitis, Tomas Vokap i Vasilis Toliopulos.

Olimpijski kvalifikacioni turnir biće odigran od drugog do sedmog jula u Pireju. U grupi A igraće Slovenija, Novi Zeland i Hrvatska, dok će u grupi B biti Grčka, Egipat i Dominikanska Republika.

Pobednik kvalifikacionog turnira izboriće plasman na OI, koje su na programu od 26. jula do 11. avgusta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA