Vreme čitanja: oko 1 min.

"Potpisaćemo Šaranovića, Lazarević i Ilić... Videćemo s njima": Čović otkrio planove Zvezde za prelazni rok

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema kraja pojačanjima

  • 3
Nebojša Čović, FK Crvena zvezda Foto: Youtube / KK Crvena zvezda Meridianbet

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nakon skupštine kluba otkrio je i da Zvezda pregovara sa Nikolom Đurišićem, te je otkrio i da će sa klubom ugovor potpisati Nikola Šaranović koji je trenutno član FMP-a.

Nebojša Čović je otkrio da Zvezda i Nikola Đurišić već uveliko pregovaraju, te da je pitanje od NBA drafta da li će on postati igrač Zvezde iduće sezone ili ipak ne.

Međutim, on je rekao i da će Zvezda potpisati ugovor sa Nikolom Šaranovićem iz FMP-a.

- Potpisaćemo Nikolu Šaranovića, koji će ostati još godinu dana u FMP-u - rekao je Nebojša Čović za MeridianSport, a pričao je i o statusu Stefana Lazarevića i Dalibora Ilića.

Najverovatnije je da će oni otići na pozajmice.

- Klub su napustili Tobi, Gilespi i Smart. Hanga odlazi, sa Ilićem i Lazarevićem imamo otvoren dogovor. Videćemo šta će biti, ge ćemo ih davati…. Oni su igrači pod ugovorom sa Zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    27. jun 2024 | 21:43

    Čovo fali tvom klubu iz zamrzivača košarkaška erudicija koju ne možeš da steknes sa tamo nekim grkom koji se sramotio u Makabiju sa najskupljim rosterom gubio od Jerusalima i Hapoel Tel Aviva. Da imaš Žoca možda bi uradio nešto u Evropi, u tvom slučaju da potpišeš Dončića i Embida bices prvak tvoje lige i to ti je to, pozdravi Veki

  • Lazar

    28. jun 2024 | 05:40

    Vi ste duboka država u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA