≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanci pitali Nikolu Topića zašto se zove isto kao Jokić i Jović: Mislili su da to nije baš slučajnost

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski košarkaš se nasmejao, pa odgovorio na pitanje

  • 2
Nikola Topić Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Srpski košarkaš, Nikola Topić odabran je kao 12. pik na ovogodišnjem NBA draftu od strane Oklahoma siti Tandera što predstavlja ogroman uspeh i nadu da ćemo već od naredne sezone moći da ga gledamo u najboljoj ligi na planeti.

Moguće je da bi Nikola bio odabran i ranije da nije bilo te povrede kolena, ali je srpska košarka i na ovaj način nastavila fenomenalan niz kada su u pitanju draftovani igrači u NBA ligu.

Odmah po obavljaju "lutrije", Topić je poslao jasnu poruku svim navijačima Oklahoma siti Tandera da je uzbuđen što će biti deo franšize.

- Zdravo navijači Oklahome, Nikola ovde! Jedva čekam da vas vidim i vrlo sam uzbuđen što sam deo porodice! Napred Tanderi - rekao je on za društvene mreže Oklahoma sitija.

Na konferenciji za medije, pak, novinari su imali jedno vrlo interesantno pitanje - zbog čega se on zove baš kao i njegovi sunarodnici Jokić, Jović i Đurišić. Mislili su Amerikanci da to nije nikakva slučajnost, naprotiv.

Nasmejao se Nikola Topić, pa im je odgovorio.

- Nikola je jedno od najpopularnijih imena u Srbiji (smeh), tako da da, možda. Imamo mnogo Nikola, to je sigurno - odgovorio im je Topić.

(Telegraf.rs)

Video: Evo sta je Topic rekao o nastupu za Srbiju: "Privilegija je što sam uz momke"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA