≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Jago Mateuš na pragu odlaska iz Zvezde?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav šok...

  • 17
KK Partizan, KK Crvena zvezda, večiti derbi Foto: Mileta Mirčetić

Pravo neočekivano, iznenadno, Crvena zvezda bi mogla da ostane bez svog MVP-ja finala ABA lige, Jaga Mateuša, koji kako stvari stoje veoma je blizu odlaska iz kluba, saznaje Telegraf! Brazilac je dobio izuzetno bogatu pobudu iz Rusije, te bi trebalo tamo da nastavi karijeru.

Jago Mateuš je stigao prethodnog letaiz Ulma, kada je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Crvene zvezde, međutim, iako je odigrao sjajnu finalu seriju ABA lige, on bi ovog leta veoma lako mogao da napusti klub iz Beograda.

Naime, iako se pominjala mogućnost da Jago dobije i poboljšani ugovor, on je dobio bogatu ponudu iz Rusije, te je veoma blizu toga da napusti Beograd.

Kako se "šuška", Zvezda je već spremila i potrebnu zamenu za ovog košarkaša, u slučaju da stvarno Brazilac i napusti klub nakon samo godinu dana.

Podsetimo, Jago je stigao u Zvezdu iz Ulma, a prethodno je igrao za Flamenko i Paulistano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • зли

    26. jun 2024 | 00:43

    То је био нај константнији играч Звезде у прошлој сезони!а дошао као трећи плеј..

  • Granata

    26. jun 2024 | 07:36

    Jago je dobar igrač, al tanak za Evroligu, zbog njegove visine limitiran u odbrani, još ako uzmemo u obzir da je tu i Kenan isto nizak igrač, Zvezda bi bila u problemu. A vidi se namera Obradovića da sa Lumbergom i Bongom napada Jaga, kao nekad što je Eksum Kampaca. Tako da je Zvezdi možda i dobra opcija da ga proda za dobre pare i za te pare dovede tipa Satoranskog uz Tea i Kodija bilo bi ok.

  • Samo pare vole

    26. jun 2024 | 00:02

    A ljubio grb i glumio ludilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA