Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaboklo srušio Ponjitku! Košarkaši Partizana oči u oči, ali je čuveni Aco Petrović našao najbolji recept

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazil je savladao Poljsku u prijateljskom meču

  • 3
Bruno Kaboklo Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Brazila savladali su selekciju Poljske u prijateljskom meču u okviru priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Parizu, a tim iz Južne Amerike je to uradio i više nego ubedljivo sa 16 poena razlike - 75:91.

A dominirali su, ni manje ni više, nego ovosezonski košarkaši Partizana, koji su zauzeli pol-pozicije u svojim nacionalnim timovima, pri čemu je malo bolji bio Bruno Kaboklo.

Centar Partizana postigao je 21 poen uz tri skoka i jednu asistenciju, dok je sa druge strane, Mateuš Ponjitka uspeo da dođe do 19 poena uz pet skokova i tri dodavanja.

Podsetimo da na klupi selekcije Brazila sedi niko drugi do legendarni Aco Petrović, dok je sa druge strane Igor Miličić, čiji je sin nastupio za nacionalni tim Poljske i ubacio je 13 poena danas, pa je bio drugi najefikasniji u ovoj selekciji.

Poljaci će igrati na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Valensiji u grupi sa Finskom i Bahamima, dok će u drugoj grupi biti Španija, Angola i Liban, a što se tiče Brazila, oni će igrati u Rigi u grupi sa Crnom Gorom i Kamerunom, dok će se preko puta naći Gruzija, Filipini i Letonija.

(Telegraf.rs)

Video: Uroš Plavšić za Telegraf o reprezentaciji, Zvezdi i Teodosiću: "To je bio san"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦🏻‍♂️

    24. jun 2024 | 21:31

    Bice da u Partizanu nisu imali priliku da se dokazu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA