Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko je dugo jurio Lundberga: "Partizan me jurio poslednjih godina, ovo je treća sreća"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo puno otkriva...

  • 9
Ife Lundberg Foto: Stefano Ponticelli / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaški klub Partizan je nedavno završio jedan važan potpis na poziciji beka, Ife Lundberg je došao u redove crno-belih, a što je zanimljivo on je najbolji danski košarkaš u istoriji nacije.

Tokom razgovora za "TV 2 Sport", govorio je o tome kako je ovo treći put da su iz Partizana pokušali da ga dovedu u svoje redove.

- Imali su me na radaru već duže vreme. Poslednjih par godina su me nekoliko puta zvali. Ovo je bio treći put, a ispostaviće se da je treća sreća. Veoma sam uzbuđen zbog onoga što sledi, igraću za najboljeg trenera, pred najboljim navijačima, na najboljem domaćem terenu. Biće ludo - rekao je Lundberg.

Jako je zadovoljan time što je došao u redove crno-belih, između ostalog, jer se poklapa sa njegovim stilom košarke.

- Mnogo dobrih stvari mogu da kažem o Partizanu. Najvažnije je to što se igra crno-belih savršeno poklapa sa mojim stilom. Pratili su me već neko vreme i žele da me vide na poziciji plejmejkera, što najviše volim da igram - zaključio je Lundberg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rumenko ne sme da stane

    23. jun 2024 | 15:39

    A koga to Zoc nije jurio.Bjelica,Kalenic,Jovic,Slukas,Mitrovic,Kampaco,Laprovitola,Bolvin,Nibo,Vildosa,Sengelija itd.A tek iz nba to samo on zna.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    23. jun 2024 | 15:28

    Лично ми се свиђа, само нек доводи хокејаше и скијаше, за разлику од месара, рвача Камерунаца...и опет ће да гледају Звезди у леђа, и склањати се док Српски кап. диже ко зна који пехар по реду...па ће их румени враћати назад...већ виђено...

  • limar

    23. jun 2024 | 15:28

    Hahahaha… samo napred. Bacaj bombe 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA