Vreme čitanja: oko 1 min.

Au, šta radi ovaj Mesina: Kapitenu koji je 8 godina u timu dao otkaz telefonom za 45 sekundi

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I niko mu ne može ništa...

  • 1
Nikolo Meli, Etore Mesina, KK Olimpija Milano Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Pojavile su se špekulacije o navodnom prelasku Nikola Melija u ekipu Fenerbahčea, zbog čega su navijači Olimpije Milana iskazali veliko nezadovoljstvo.

Kako je Meli sada otkrio u jednom intervjuu, on nije mogao da utiče na odluku Milana da ga više ne žele u timu, ali je veoma iznenađen.

- Nisam ni razmišljao o odlasku, ali poštujem Milanovu odluku. Voleo bih da ostanem, ali u ovakvim situacijama neophodno je da obe strane budu zadovoljne. To ovde nije bio slučaj. Pomalo sam razočaran jer ljudi misle da sam napustio tim, ali to nije istina. Da li je ova odluka tehnička ili nešto drugo, moraćete da pitate ljude u Milanu. Nakon završetka Serije A, razgovarao sam sa trenerom Etorom Mesinom o ponudi koju sam dobio u aprilu. Bila je to jedina ponuda Milana prošle sezone - rekao je Meli.

Osam godina je u ekipi, a odrekli su ga se u telefonskom razgovoru od 45 sekundi.

- Rekao sam im da sam ovde sedam-osam godina, da sam kapiten tima. To ima neku vrednost. Razgovori su bili pozitivni. Onda, dva dana kasnije, dobio sam poziv od trenera Mesine koji je trajao samo 45 sekundi. Obavestio me je da je klub doneo drugačiju odluku. Bila je to legitimna odluka, ali niko nije objasnio zašto se to dogodilo. Jesam li iznenađen? Ne, sve je to deo ovog sveta. Nisam ni prvi ni poslednji koji je promenio klub. Gde ću nastaviti karijeru? Čitao sam o mnogim klubovima, uključujući Partizan, Fenerbahče, Real Madrid... Videćemo, moj fokus je sada na mojim obavezama u reprezentaciji Italije - zaključio je Meli.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić i Bogdanović u super raspoloženju uživaju na hipodromu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ler

    23. jun 2024 | 11:11

    Kakav je igrac nije ni cudo, ali isto tako se plasim da ce doci u Partizan, em skup pa ti zatvori mesto za jednog ozbiljnog igraca, em je u svakom drugom smislu tanji od Ledeja pa cak i u segmentu koji je kod Ledeja bio najproblematicniji, a to je skok, svakako bi bio korak u nazad. Ali sam verpvanja da nas nece promasiti i otici u Real ili Fener eto njega kod nas danas eventualno sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA