≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksa Avramović "glavni" na Smajlijevoj svadbi: Đuskao sa čašicom rakije, pa pokazao svoje pevačko umeće

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je i više nego zabavno na proslavi košarkaša Partizana

  • 4
Aleksa Avramović Foto: Twitter / Printscreen

Leto je vreme za najlepše proslave. Naravno, tu pre svega mislimo na svadbe, a baš tokom jučerašnjeg dana na ludi kamen stao je i ovosezonski košarkaš Partizana, Alen Smailagić koji se oženio Pazarkom Asijom Mumdžić. 

Naravno, njegovi saigrači nisu propustili ovaj veliki događaj, pa su skoro svi, pre svega domaći košarkaši crno-belih bili prisutni na svadbenoj ceremoniji, a kasnije i zabavi u jednom poznatom restoranu.

Najluđe scene sa ovog veselja, a koje se šire putem društvenih mreža, doneo nam je Aleksa Avramović, koji je bio prisutan "posvuda", pa je tako zabavio sve prisutne svojim pevačkim umećem, đuskanjem, a u jednom momentu se pokazao i kao neko ko ume na sjajan način da pričuva i mališane.

Tako je kao hit postao snimak na kojem se vidi kako Aleksa drži malo dete u jednoj ruci, čašicu rakije u drugoj, a zajedno peva sa Smajlijem poznatu pesmu.

Nije "utihnula" energija kod Alekse ni nešto kasnije, kada je kamera ponovo bila na njemu, a Smajli je pokazivao da ga snime kako đuska i tako proslavlja najlepši dan svog saigrača.

Kao što je poznato, Alen Smailagić je već neko vreme na meti Žalgirisa, dok još uvek nije izvesno da li će se Aleksa Avramović zadržati u crno-belom dresu.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stojković Piksi govorio na konferenciji za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    23. jun 2024 | 12:03

    Naravno da je bilo veselo naročito one pesme o Zvezdi to samo i možete da pevate i ništa drugo.Nadam se da će Smailagić biti duže u braku nego titula koliko je osvojio sa Partizanom.

  • Gile

    23. jun 2024 | 09:34

    Jel bio Zelimir da viče na njih i da im lupi koju cusku 🤣

  • Zar je bitno

    23. jun 2024 | 09:16

    Jel bio Zelimir na svadbi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA