Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdin plej kao Goku: Jago objavio snimak oporavka od povrede dobijene protiv Partizana

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako se sprema za reprezentaciju...

  • 0
Goku, Jago Mateuš Foto: Printscreen

Košarkaš Crvene zvezde Jago Mateuš doživeo je povredu u finalnoj seriji Superlige Srbije protiv Partizana, a sada je objavio snimak kako se oporavlja.

Naime, ta povreda ga je do kraja sezone odvojila od terena, ali ono što Brazilac nikako ne želi da propusti su utakmice sa reprezentacijom svoje zemlje.

Na snimku koji je objavio na Instagramu vidi se kako ulazi u hiperbaričnu komoru, kako bi se oporavio od povrede.

Hiperbarična komora služi za terapiju hiperbaričnim kiseonikom, koja se koristi za lečenje različitih medicinskih stanja.

U ovom slučaju koristi se za lečenje povreda mekog tkiva, za brži oporavak od povreda mišića, tetiva i ligamenata, kao što je slučaj sa Jagom i njegovom povredom lista.

Kvalifikacije za Olimpijske igre održaće se u Rigi, u Letoniji, a Brazil će 2. jula, prvu utakmicu igrati protiv Crne Gore, dok će samo dva dana kasnije nastupiti protiv selekcije Kameruna.

U slučaju da prođu kao prvi u svojoj grupi, u finalnom delu turnira mogu se susresti sa selekcijama Gruzije, Filipina i Letonije.

(Telegraf.rs)

Video: Peh za Zvezdu: Povredio se i Jago

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA