Nilikina se prvi put oglasio povodom dolaska u Partizan i progovorio srpski: "Ćao, Grobari! Čoveče..."

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Napred Partizan!"

Najnovije pojačanje Partizana Frenk Nilikina se oglasio putem društvenih mreža i posla poruku navijačima povodom prelaska u Beograd.

Pre svega je pozdravio Grobare, a onda otkrio čemu se najviše raduje.

- Ćao, Grobari. Ovde je Frenk Nilikina. Samo želim da kažem da sam zahvalan za ovu priliku, da igram u Areni, u jednoj od najboljih atmosfera na svetu. Čoveče... Idemo, napred Partizan! - rekao je Nilikina.

Nilikina je potpisao sa Partizanom dvogodišnji ugovor i tako postao novi plejmejker crno-belih za narednu sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: Boston je novi šampion NBA lige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    22. jun 2024 | 13:16

    Do kad ce partizan uzimati likove koji se trebaju oporavljati u partizanu i oporavljati svoju karijeru, daj nedan put krstenog zavrsenog igraca koji je prosle sezone odigrao barem 30 utakmica. CZ dovodi kalinica, ajzeu, mi vjecito anonimuse se statistikama vecinom 0, treba nam plej, oni opet neke kombo bekove, pa kao moze i na dva i tri, ali to pokusavamo tri sezone i ne moze, moramo inati pravog pleja da ne zna nista drugo sem dodati i voditi loptu, oni dovode likove koji imaju 2 asistencije po utakmici, a veci dio sezone su sjedili na klupi i otvarali flasice sa vodom onim sto igraju

  • Луцијано

    22. jun 2024 | 08:22

    Prvo mora da se razgovara sa avramovic dali ce da se uzme u pamet ako nece zdravo . A ako hoce onda on uz marinkovica I prioritet lucic OTKUPITI UGOVOR..ponuditi ugovor pokusevski ionako neigra u NBA i tako sklopiti liniju domacih igraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA