≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko pojačanje: Marko Jagodić-Kuridža oblači crveno-belo!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađani doveli krilnog igrača

  • 3
KK Crvena zvezda - KK Mega Foto: MN Press

Veliko pojačanje dovela je Vojvodina pred sezonu u kojoj će opet napasti ulazak u ABA ligu. Marko Jagodić-Kuridža je potpisao ugovor sa Novosađanima i biće jedno od najvećih pojačanja.

Iskusni krilni igrač se obavezao na saradnju do kraja naredne sezone i videćemo koliko će moći da doprinese ciljevima u kampanji, pošto nije imao mnogo minuta u Budućnosti.

Tokom bogate karijere Jagodić-Kuridža je nastupao već u Novom Sadu, za istoimeni klub od 2007. do 2009. godine, a svakako najveći tim za koji je igrao je Crvena zvezde.

Bivši reprezentativac Srbije sa Evrobasketa 2022. je igrao i za Spartak, Čapljinu, Borac iz Banjaluke, Cibonu, Nimburk, Ostende i Primorsku.

(Telegraf.rs)

Video: Naši navijači osmislili pesmu za Marka: Jagodić-Kuridža je najveća zvezda u Pragu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    21. jun 2024 | 19:43

    Prepadoste me 😂😂

  • Rola

    21. jun 2024 | 21:47

    Kako naj veći klub koji je igrao je Zvezda za nepismene a za pismene je FMP-2. Sada pitam koliko je evropskih titula osvojila ugašena Zvezda odnosno sadašnji FMP-2. Koliko ja znam Kuridža igrao za Cibonu a ona je osvajala kup šampiona Evrope pa je logično pitanje po kom to kriterijumu Cibona je manji klub od ugašene Zvezde.

  • Vlada

    21. jun 2024 | 21:05

    Iduće godine 14 mesto El.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA