Partizan potpisao i francuskog NBA košarkaša! Kakav dan za ekipu Željka Obradovića

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Kakvo pojačanje!

Nakon što je Partizan danas servirao dolazak Ifea Lundberga, samo nekoliko sati kasnije crno-beli su uspeli da obezbede još jedan veliki potpis, pošto bivši francuski NBA košarkaš, Frenk Nilikina dolaze u Beograd!

On je prema nezvaničnim informacijama potpisao ugovor na dve godine.

Sam dogovor potvrdio je i košarkaš na svojoj Instagram stranici, pošto je objavio stori sa crno-belim krugovima, a vrlo brzo je postalo jasno da se to odnosi baš na Partizan.

Frenk Nilikina Foto: Instagram / Printscreen / frank_ntilikina

Nilikina je kroz karijeru nastupao za francuski Strazbur odakle je otišao u NBA ligu, pošto je 2017. godine izabran kao osmi pik na Draftu.

U Niksima je proveo četiri godine, potom je dve sezone bio u Dalasu, a jednu godinu u Šarlotu gde je imao problema sa povredom, pa je dosta dugo bio van ritma.

Rođen je 28. jula 1998. godine, a može da pokriva pozicije jedan i dva, rođen je u Iselu u Belgiji, a sa Francuskom je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, bronzu u Kini na Svetskom prvenstvu i dva zlata sa mladim selekcijama 2016. u Turskoj i 2014. u Letoniji.

Reč je o atletski jako dobro potkovanom košarkašu, koji će zasigurno vrlo dobro doći ekipi Željka Obradovića. Očekuje se da i sam klub vrlo brzo izađe sa svim detaljima.

(Telegraf.rs)

Video: Boston je novi šampion NBA lige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA