Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolaković: "Momci su izvukli ovu utakmicu, stvarno im zahvaljujem na tome"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor odbojkaška ponosan na rezultat protiv Kube

  • 0
Igor Kolaković, Odbojkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Igor Kolaković rekao je posle pobede 3:2 nad Kubom u meču poslednje sedmice Lige nacija da su njegovi igrači "izvukli" ovu utakmicu i zahvalio im na tome i dodao da još nije sve rešeno oko plasmana "orlova" na Olimpijske igre.

Srbija je pobedila Kubu iako je selekcija iz Centralne Amerike vodila 2:0.

- Vrlo važna pobeda. Mislim da su momci izvukli ovu utakmicu, stvarno im zahvaljujem na tome. Hvala i mojim saradnicima koji su bili pribrani kada smo gubili 0:2. Ovo je samo deo posla, čekaju nas još tri veoma važne utakmice - rekao je Kolaković za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Kolaković je istakao da je ekipa odlično završila meč s obzirom na to da j imala loš početak.

- Mislim da smo došli do neke igre koja može da nas obraduje pred naredne duele. Prvi sledeći je protiv Turske - veoma bitan. Imamo dan pauze, što nije loše jer smo igrali pet setova. Mislim da je to jedna od ključnih utakmica na ovom turniru - dodao je Kolaković.

Svestan je Kolaković da težak zadatak čeka "orlove" i u nastavku i da još nije rešeno pitanje poslednjeg putnika na Olimpijske igre.

- Nema lako. Igrači su sad razigrani i motivacija je mnogo veća. Vera u naše sposobnosti je mnogo veća. Ali, biće teško. Na Olimpijske igre se ne ide lako - podvukao je Kolaković.

Ne razmišlja selektor trenutno o duelima sa Poljskom i Slovenijom koji su na programu za vikend.

- Idemo od utakmice do utakmice. I Kuba mora već sutra da igra sa Slovenijom, naravno da ćemo pratiti i njihove rezultate, ali veoma važan nam je okršaj sa Turskom - zaključio je Kolaković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Albanci provocirali Srbe u Minhenu, a onda je stigao odgovor naših navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA