≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konačno kraj drame: Mario Hezonja odlučio!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je svoje razloge...

  • 9
Mario Hezonja, KK Partizan, Foto: 900/Cordon Press / imago sportfotodienst / Profimedia

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja već je viđen kao novo pojačanje Partizana, barem ako se pitaju navijači. Ipak, utisak je da od tog transfera neće biti ništa. 

Naime, pored ponude crno-belih koju je imao na stolu, Hezonja se odlučio da karijeru nastavi u Real Madridu.

Kako prenosi Telesport.rs, Hezonja je odlučio da prihvati ponudu Madriđana i odbije ponudu Partizana.

Oni dodaju da je bilo je priče i o navodnim NBA kontaktima, međutim, Hezonja je usmeno obavestio sve zainteresovane da je odabrao nastavak saradnje sa Kraljevskim klubom, i to objasnio razlozima privatne prirode, vezanim za život u španskoj prestonici.

Ovakav ishod najavila je nedavno i španska "Marka", koja je istakla da je hrvatski košarkaš najbliži ostanku u Real Madridu, uprkos interesovanju Partizana.

- Pošto je opcija o odlasku u Barselonu propala, Hezonja je imao druge ponude. Jednu od njih predstavio je i Partizan. Crno-beli su već kontaktirali sa Hezonjom u prethodnim nedeljama, a potom su imali i finansijska sredstva kada u timu više nije bio Kevin Panter. Beogradski tim je Hezonji nudio trogodišnji ugovor i platu veću od one koju je imao bek koji odlazi u Barselonu - piše Marka.

Tokom prethodnog leta otkriveno je kako je Panter po sezoni zarađivao oko 2.4 miliona evra, pa se može zaključiti da je ponuda Hezonji više nego primamljiva.

(Telegraf.rs)

Video: Mario Hezonja: Partizan ima šanse za plej of, možda se opet sretnemo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA