≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Ajzea Kenan stigao u Crvenu zvezdu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko pojačanje

  • 16
Ajzea Kenan, Tomas Vokap Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / imago sportfotodienst / Profimedia

Doskorašnji košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenani zvanično je postao drugo pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, što je potvrdio i sam klub sa Malog Kalemegdana putem društvenih mreža! Nakon Plavšića, u crveno-beli dres je stigao i Kenan.

Već dugo se šuškalo o ovome, praktično i znalo o tome da u klub stiže Ajzea Kenan odmah po završetku tamošnjeg prvenstva, dok je sada i posao ozvaničen.

Crvena zvezda je njegov transfer najavila novim video snimkom uz kratak opis.

- I dalje crveno-beo... - te je odmah bilo jasno da se radi o ovom košarkašu.

Inače, Kenan je pre Olimpijakosa igrao i za Hjuston, Filadelfiju, Finiks, Minesotu, Milvoki, Uniks i Galatasaraj.

Nešto kasnije, klub sa Malog Kalemegdana je i potvrdio transfer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    19. jun 2024 | 11:47

    Dobro došao brate!🔴⚪️🇷🇸🤝🇬🇷🔴⚪️

  • 5

    19. jun 2024 | 11:43

    WELCOME TO RED STAR BRO💪💪💪

  • NekoKo

    19. jun 2024 | 12:35

    Generalno odličan je igrač, ekipa u kojoj je igrao poslednje dve sezone, a poselednje dve sezone su merodavne, je bila fantastična, tačnije u vrhu Evro lige, a njegov doprinos u tome je bio značajan. Dakle, nema sumnje da će biti pravo pojačanje za Zvezdu. Nema šanse da se ponovi priča Nejpir ili Tobi. Njih dvojica su nekada bili na neverovatnom nivou, ali već 3 sezone su u slobodnom padu, a i klubovi u kojima su igrali su ostajali daleko od željenih rezultata. To su u Zvezdi nekako prevideli i doveli ih na osnovu izgrađenog imena a ne trenutnog kvaliteta. Kenan je naka sasvim druga priča. Gotovo sve je urađeno kako treba po pitanju odlazaka, jedino mi je žao odlaska Hange jer se radi o odličnom igraču i mislim da je to greška. Umesto nega, po svemu viđenom na terenu a što potvrđuje i statistika, Lazić je trebao da napusti klub. Davidovic je u Evro ligi bio faktički neupotrebljiv, a nije nešto posebno odigrao ni ligaški deo ABA lige.? Jeste dao značajan doprinos u finalnoj seriji ABA lige, ali kad se podvuče crta mislim da je trebao da ide. Sve u svemu mislim da klub za sada radi dobar posao za narednu sezonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA