Anđušić se emotivno oprostio od Pantera: "Tvoje nasleđe u Partizanu će živeti, bila je čast igrati s tobom"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Divan oproštaj, vidi se da mu je mnogo značio

Prethodnih dana se dosta pominjalo o odlasku Kevina Pantera iz Partizana, a konačno je i ta saga došla do kraja, pošto je kapiten crno-belih sporazumno raskinuo ugovor sa ekipom iz Beograda, te će najverovatnije postati novi igrač Barselone.

Ovaj odlazak je dosta uzdrmao Partizan, ali i navijače, pošto je Kevin Panter bio kapiten kluba i ujedno je tu nastupao čak tri sezone. Uspeo je da osvoji ABA ligu sa klubom, prvu nakon veoma dugog perioda, dok je sa timom bio na korak i od Fajnal-fora Evrolige.

Ipak, ono što se čini je i da su njegovi saigrači izuzetno pogođeni, pošto su počeli da se opraštaju od njega uz emotivne poruke, koje samo pokazuju koliko im je značio.

Danilo Anđušić je to uradio putem svog naloga na društvenoj mreži "X".

- Ništa sem uživanja nije bilo igranje pored tebe i to što sam te zvao Kapitenom, a još važnije, bratom za ceo život. Tvoje nasleđe u Partizanu će ostati da živi zauvek. Ljubav za tebe Kevine - napisao je Danilo Anđušić.

(Telegraf.rs)

Video: Kevin Panter iskulirao igrače Zvezde: Kapiten Partizana odbio da se pozdravi pre meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toxi

    18. jun 2024 | 16:18

    Idi dečko i ti negde iz Partizana, idi tamo gde ćeš igrati i pokazati šta znaš. U Partizanu i kod Obradovića uvek ćeš biti u senci nekih stranaca gorih od tebe. Nesporno je da poseduješ veliko znanje i veliki talenat ali te u Partizanu guše stavljajući te na klupu.

  • MM

    18. jun 2024 | 18:07

    Jel ti se zena oglasila ma mrezama da te Pesic uzme u siri spisak igraca? Po njoj ti si starter!! Za pocetak uradi tetovazu Pesica!!

  • BOBA

    19. jun 2024 | 06:49

    Anđušić se primio na floskulu " časovi ljubavi",to je žvaka za ludaka,profesionalni sport je biznis i sva ova blebetanja o ljubavi prema klubu su smešna,ponude im par stotina hiljada evra više i kraj priče,Lesor,Panter,Ledej,Naneli,Madar a Anđušić će kod Želimira dobiti hemoroide od sedenja na klupi,menjaj klub a mani se društvenih mreža

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA