Zvezda završila i drugi potpis ovog leta: Kapiten ostaje na Malom Kalemegdanu!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Totalno očekivano

Košarkaši Crvene zvezdesu predstavili prvo pojačanje u vidu Uroša Plavšića za iduću sezonu, a, sada su putem svog zvaničnog naloga na društvenoj mreži "X" potvrdili i drugi potpis ovog leta - to je produžetak saradnje sa Brankom Lazićem!

Kapiten Crvene zvezde je odlučio da ostane još godinu dana u Crvenoj zvezdi, što je bilo i poprilično očekivano, s obzirom na to da je pružio sjajne partije u finalu ABA lige, kao i Superlige Srbije, te je stigla i nagrada.

Branko Lazić od 2011. godine nastupa u Crvenoj zvezdi, a sledeće sezone će napuniti i 36. godina, te je jasno da ima bar još jednu sezonu košarke u sebi, kako bi pomogao crveno-belima da dosegnu postavljene domete iduće sezone, ali i one potom, pošto je potpisao ugovor do 2026. godine.

Osim Lazića, prethodno su ugovore produžili i Rokas Giedraitis i Džoel Bolomboj, dok se očekuje da u narednim danima isto uradi i Miloš Teodosić.

(Telegraf.rs)

Video: Branko Lazić dobio nagradu za jubilej 800 utakmica u Crvenoj zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To yago

    9. jun 2024 | 19:16

    Laziću molim te nevoj više da vršiš torturu nad Panterom, nemoj da nas ljudi mrze. zbog tebe 🤣🤣

  • taifun

    9. jun 2024 | 18:18

    A ko je zainteresovan za ovog mučenika. Čovek celu karijeru u železniku ali to nije onaj scenario poput Totija i drugih sportskih legendi nego ovog niko nije hteo. Iz fmpa 2 u fmp1 pa u krug tako

  • Dusko

    9. jun 2024 | 19:04

    Franjevci, jel nas cujete: ovaj ne vadi godinama!!!! Sinonim za uspeh Branko Lazic, zato se raspisali Franjevci. On titule osvaja, a vama tugo ostaju poruke mrznje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA