Rekao da neće igrati za Srbiju dok je Piksi selektor, sad ih gleda pored TV-a: Zemlja je očigledno iznad svega

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Pored njega, tu je i košarkaš Crvene zvezde

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prijateljski meč u Švedskoj protiv domaćina, koji je i druga pripremna utakmica, ujedno i poslednja pred Evropsko prvenstvo, dok je na društvenim mrežama osvanula i jedna fotografija čoveka koji je odbio da igra za našu reprezentaciju.

Radi se o Nemanji Radonjiću, koji je odlučio da jednostavno kaže "ne" našoj reprezentaciji sve dok je Piksi selektor, međutim, opet je ostaio pored TV-a da isprati utakmicu.

On nije bio sam, pošto je uz njega bio i Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde, koji je i objavio ovu fotografiju, koju možete videti na početku teksta.

Inače, Nemanja Radonjić već neko vreme figurira kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde za iduću sezonu, iako još to nije tako blizu.

(Telegraf.rs)

Video: A u Švedskoj grmi - Đurđevdan! Kakva scena pred meč Srbije u Malmeu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • navijač

    8. jun 2024 | 20:25

    Od svih , na ovoj fotki ,naj interesantniji je ovaj pas ,koji leži i posmatra utakmicu .!!!!

  • Miodrag sever Sever

    8. jun 2024 | 20:44

    Zamisli neče da igra pa i ne mora neka gleda i uči se kako se igra fudbal možda postane i popularna zvezda Srpskog fudbala i svati da igra za SRBIJU a ne za legendu PIKSIJA i još bolje igra i borise sa svojim kolegama i drugarima ,ostavio drugare na cedilu???? Možda če neko i da zaplače za tim vrsnim nabeđenim fudbalerom uvek je bilo i biče igraš i boriš se za svoju državu i grb koji nosoš jer to ti je Srbija dala a ne Piksi legenda a i legende greše što imaju poverenje u nabeđene zvezde i zvezdice

  • lemi

    8. jun 2024 | 23:52

    Ne zna se ko nam vise treba od njih dvojice…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA