≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kajri Irving prozvao navijače Bostona posle surovog poraza: "Očekivao sam da će biti malo glasniji..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne gaje neku međusobnu ljubav...

  • 0
Kajri Irving Foto: Printscreen/Youtube

Jedan od glavnih košarkaša Dalas Maveriksa Kajri Irving je zakazao u prvom meču NBA finala protiv Boston Seltiksa, te su novinari tražili neke odgovore na konferenciji za medije.

Upitan je kakva je bila atmosfera, s obzirom na istoriju sa Bostonom koja nije bila baš sjajna.

- To je košarka na kraju dana. Navikao sam biti u ovakvom okruženju. Ranije u mojoj karijeri sam imao drugačiji odnos sa Bostonom. Sada sam ovde kao veteran i isto je, očekujem iste stvari. Pravo da vam kažem očekivao sam da će biti malo glasnije ovde. Očekujem iste stvari i u utakmici broj dva. Okruženje će odraditi svoj posao, ali i ja moram raditi svoj i pogađati šuteve -  rekao je Kajri.

Podsećanja radi, Kajri je igrao za Boston Seltikse od 2017. do 2019. godine, međutim iz ekipe odlazi veoma nezadovoljan. Do te mere nezadovoljan, da je po prvom povratku u Boston kao igrač Bruklin Netsa namerno gazio po logu ekipe, što je tada prilično znalo da razbesni navijače.

Od tada, do dana današnjeg ga u Bostonu dočekuju zvižducima, a sinoć je ubacio tek 12 poena, uz tri skoka i dve asistencije, te se sa sigurnošću može reći da je zakazao kada je bilo bitno.

(Telegraf.rs)

Video: Luda asistencija Dončića za brutalno zakucavanje: Dalas je u finalu NBA lige!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA